LMPF | IŠRINKTI DARBUOTOJŲ ATSTOVAI Į VMU DSS KOMITETĄ
18776
post-template-default,single,single-post,postid-18776,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

IŠRINKTI DARBUOTOJŲ ATSTOVAI Į VMU DSS KOMITETĄ

IŠRINKTI DARBUOTOJŲ ATSTOVAI Į VMU DSS KOMITETĄ

Lapkričio 11 d. įvyko  VMU regioniniuose padaliniuose išrinktų darbuotojų atstovų saugai ir sveikatai (DSS) nuotolinis susirinkimas. Jo metu išrinkti 5 darbuotojų atstovai į VMU DSS komitetą. Į jį deleguoti: Daiva Ulinskienė – centrinės administracijos Kauno padalinio dokumentų valdymo specialistė, Inga Būdvytienė – Tauragės RP medienos ruošos specialistė, Diana Krencevičienė – girininko pavaduotoja iš Raseinių RP, Kęstutis Stanislovaitis – einantis girininko pareigas iš Kuršėnų  RP ir Jonas Bacevičius – Nemenčinės RP miško apsaugos specialistas. Pastarasis patvirtintas vyresniuoju DSS atstovu.

2018 m. pasirašytoje VMU kolektyvinėje sutartyje nustatyta, kad VMU DSS komitetą turi sudaryti 5 darbuotojų atstovai ir 5 vadovo paskirti nariai.  Komitetas veiks vadovaudamasis VMU darbuotojų saugos ir sveikatos komiteto nuostatais. Darbuotojų atstovų DSS funkcijos ir teisės taip pat nustatytos Darbuotojų saugos ir sveikatos įstatymo 13 straipsnyje. Darbuotojų atstovams DSS, laikotarpiu kuriam jie išrinkti, taikomos tokios pačios garantijos, terminai, ginčų nagrinėjimo bei atleidimo tvarka, kaip ir Darbo kodekse numatyta tvarka darbuotojų atstovams.

 

LMPF informacija