LMPF | “SOTVARUI” ATIA!
18504
post-template-default,single,single-post,postid-18504,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

“SOTVARUI” ATIA!

“SOTVARUI” ATIA!

Miškininkų prakaitu uždirbtas turtas paleidžiamas vėjais. O pajūrį vėjai stiprūs…..

Suabejojo Turto banko metodais parduodant valstybės turtą

Į „Vakarų ekspresą“ kreipėsi verslininkas, kuris suabejojo Turto banko metodais parduodant valstybei priklausantį turtą. Labiausiai kliūva tai, kad pristatydamas parduodamus objektus Turto bankas ypač išryškina jų trūkumus, o objektai parduodami kartu su nuomininkais. Turto bankas sako, kad rodo realią objektų situaciją, o nuomos sutartis dažniausiai galima nutraukti.

Vienas įdomesnių objektų, kurį Turto bankas planuoja šiemet parduoti, yra poilsio paskirties pastatas Palangoje (Žvejų g. 15). Sezono metu šiame beveik 2 000 kvadratinių metrų ploto pastate veikia poilsio namai „Relax Palanga“ ir kavinė.

Turto banko interneto svetainėje jau galima apžiūrėti Žvejų g. 15 pastato nuotraukas ir trumpą aprašymą. Ypač išraiškingos yra Turto banko darytos pastato vidaus interjero nuotraukos, iš kurių galima susidaryti vaizdą, kad pastatas nugyventas ir remonto nematė nuo savo atsiradimo 1980 metais.Tačiau pažvelgus į tame pačiame pastate nuo 2019 metų nuomos teisėmis šeimininkaujančių „Relax Palanga“ darytas nuotraukas matosi priešingas vaizdas.

Svečių namų 2-5 vietų kambariai atrodo gana jaukūs ir tvarkingi. Žymiai patraukliau nuomininkai pateikia ir poilsio namų bendrą vaizdą, su prie pastato įrengta terasa. Booking.com rezervacijos svetainėje šie poilsio namai turi aukštą 9,3 balo įvertinimą ir daug teigiamų lankytojų komentarų.

Daugiau: https://ve.lt/verslas/suabejojo-turto-banko-metodais-parduodant-valstybes-turta?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1643785744