LMPF | Sveikiname konkurso “Kodėl noriu būti miškininku” dalyvius ir laimėtojus
18125
post-template-default,single,single-post,postid-18125,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Sveikiname konkurso “Kodėl noriu būti miškininku” dalyvius ir laimėtojus

Sveikiname konkurso “Kodėl noriu būti miškininku” dalyvius ir laimėtojus

Baigėsi svetainės www.miskininkas.eu organizuotas mokinių rašinių konkursas “Kodėl noriu būti miškininku”, kuris nustebino jaunųjų gamtos ir miško draugų nuoširdumu bei kūrybiškumu. Tikrai buvo malonu skaityti pradinukų, penktokų, šeštokų ir vyresniųjų mintis apie pažintį su mišku bei jo pasauliu, vaikams tokiu paslaptingu ir suteikusiu tiek daug žinių apie medžius, įvairius kitus augalus, mažus ir didelius gyvūnus, vabzdžius. Visa ši pažintis ir potyriai skleidžia meilę, rūpestį išsaugoti miškus dabartinei ir ateities kartoms, norą juos pagausinti, atsakingai prižiūrėti.

Pralaimėjusių šiame konkurse nebuvo – tiek dalyvių ir mokytojų, tiek organizatorių, tiek partnerių, nes visus jungė bendras tikslas ir toliau Lietuvoje matyti gražius brandžius miškus, sengires bei jaunuolynus, sodinukų plantacijas, tvarų miškininkavimą, žaliųjų masyvų teikiamą džiaugsmą žmonėms. Tad didelis didelis AČIŪ visiems rašiusiems ir atsiuntusiems savo kūrinėlius bei  prisidėjusiems prie konkurso rengimo.

Daugiau: http://miskininkas.eu/sveikiname-konkurso-kodel-noriu-buti-miskininku-dalyvius-ir-laimetojus/