LMPF | SUSITIKIMAS DĖL BOA PROJEKTO
18004
post-template-default,single,single-post,postid-18004,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

SUSITIKIMAS DĖL BOA PROJEKTO

SUSITIKIMAS DĖL BOA PROJEKTO

Šiandien, vasario 26 d., įvyko nuotolinis susitikimas su LMPF vykdomo BOA projekto partneriais ir rėmėjais iš Šiaurės šalių Ole Kristian Paulsen  ir  Kenneth Johansson. Susitikimo metu LMPF organizatorius Algis Vaitkevičius informavo projekto rėmėjus apie 2020 metų veiklos  rezultatus didinant profesinių sąjungų narystę. Nežiūrint, kad VMU darbuotojų skaičius sistemingai mažėjo, pavyko išlaikyti panašų profesinių sąjungų narių skaičių, papildant  narystę 86 naujais nariais. Vykdant projektą, LMPF  pastangomis įkurta ir užregistruota profesinė sąjunga baldų įmonėje AB FurnMaster, kurioje šiuo metu yra virš 40 narių. Veiklą sunkino karantininiai suvaržymai, tačiau buvo taikytos visos įmanomos bendravimo priemonės, propaguojant profsąjunginį judėjimą ir skatinant darbuotojus jungtis prie profesinių sąjungų.

LMPF pirmininkė Diana Raitelaitienė trumpai informavo apie BOA projekto eigą visose trijose Baltijos šalyse.

Taip pat buvo aptarti planai 2021 m. Aptarta, kokia kryptimi bus organizuojama BOA veikla, kokiose įmonėse ir įstaigose bei  kokiu būdu bus siekiama kontaktų su darbuotojais, kiek tikimasi pritraukti naujų narių ir t.t. Projekto rėmėjai išreiškė pritarimą vykdomai veiklai bei pasiektiems rezultatams.

Sekantis susitikimas su projekto rėmėjais nuotoliniu būdu numatytas kovo 29 d.

LMPF informacija