LMPF | Algimantas Rusteika: Numylėta Lietuva
17841
post-template-default,single,single-post,postid-17841,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Algimantas Rusteika: Numylėta Lietuva

Algimantas Rusteika: Numylėta Lietuva

Pamenat, kaip „žalieji” balsavime dėl bendro tikslo susijungė su amžinais savo „priešais” konservatoriais, kaip klykte klykė, kad kerta miškus! Kaip panaikino urėdijas ir įsteigė vieną monopoliją su centru Vilniuje su saviškiais, priimančiais sprendimus? Nepamenat, nes po to žiniasklaidą išjungė.

Sugrįžę iš turgaus lietuviai išvyniojo, pasvėrė – didysis miškų naikinimas, vadovaujant kovotojams už „darnią miškų politiką ir tvarų jų išsaugojimą” prasidėjo būtent tada, po „reformos”. Miškų kirtimo kombainai ir šimtai miškavežių iki šiol skuta miškus kaip pasiutę.

Na, tai piliečiai supyko, žaliuosius žmogeliukus išvijo ir išsirinko ateivius. Ir miškų kirtimo ministru dabar bus liberalas Simonas Gentvilas, didysis urėdijų naikinimo aktyvistas ir žaliųjų draugas toje aferoje. Kuris viešai čiulba tą patį blizgų ir traškų celofaną apie aplinkosaugą, o draugeliams feisbukuose rašinėja, kad miškai nekertami supus, per lėtai kertami, reikia daugiau ir greičiau kirsti.

Daugiau: https://www.respublika.lt/lt/naujienos/nuomones_ir_komentarai/bus_isklausyta/algimantas_rusteika_numyleta_lietuva/