LMPF | Siūlymo trauktis sulaukęs aplinkosaugininkų vadovas palauks komisijos išvadų
17402
post-template-default,single,single-post,postid-17402,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Siūlymo trauktis sulaukęs aplinkosaugininkų vadovas palauks komisijos išvadų

Siūlymo trauktis sulaukęs aplinkosaugininkų vadovas palauks komisijos išvadų

Aplinkos ministro Kęstučio Mažeikos siūlymo pasitraukti sulaukęs Aplinkos apsaugos departamento direktorius Vaidas Laukys teigia neketinantis užsiimti politikavimu.

 Jis taip pat teigė, kad šiuo metu turimas nedarbingumas niekaip nėra susijęs su ministro sprendimu jam siūlyti pasitraukti į žemesnes – vyr. specialisto – pareigas.

V. Laukys taip pat teigė sulaukęs nepalankaus metinio veiklos vertinimo ir pasiūlymo pasitraukti į žemesnes pareigas vasario šeštą dieną.

„Keista, kad šis faktas nutylimas. Tiesa, dar prieš priimant tokį sprendimą, man buvo užsiminta, kad savo noru pasirinkčiau pavaduotojo pareigybę. Tokio siūlymo negalėjau priimti, o paklausus apie tokio siūlymo priežastis, aiškaus atsakymo nesulaukiau“, – sakė aplinkosaugininkų vadovas. „Dar praėjusią savaitę esu paprašęs vertinti mane vertinimo komisijoje. Priklausomai nuo pastarosios sprendimų, apsispręsiu, kaip elgtis toliau“, – teigė jis.

Daugiau: https://www.vz.lt/verslo-aplinka/2020/02/20/siulymo-trauktis-sulaukes-aplinkosaugininku-vadovas-palauks-komisijos-isvadu