LMPF | Buvusius tarnybinius butus ilgamečiai nuomininkai galės išsipirkti už pradinę kainą (papildyta V. Vingrienės komentaru)
16842
post-template-default,single,single-post,postid-16842,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Buvusius tarnybinius butus ilgamečiai nuomininkai galės išsipirkti už pradinę kainą (papildyta V. Vingrienės komentaru)

Buvusius tarnybinius butus ilgamečiai nuomininkai galės išsipirkti už pradinę kainą (papildyta V. Vingrienės komentaru)

Šiandien Seimas parodė socialinį sąmoningumą ir palaikė mano su kitais kolegomis parengto projekto kompromisinį sprendimą, jog buvusių tarnybinių būstų gyventojai juos galės įsigyti už pradinę aukciono kainą. Tai labai atsakingas požiūris, kuris užtikrins, kad urėdijoms nebeteks rūpintis joms nebūdinga nekilnojamojo turto valdymo veikla, o gyventojams sudarys sąlygas užbaigti ilgus metus besitęsiantį teisinį neapibrėžtumą“ ,- teigia Seimo narė, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos atstovė Virginija Vingrienė apie Seimo sausio 11 d. priimtą įstatymo pataisą.

Anot jos, toks sprendimas leidžia ne tik skaičiuoti finansinę naudą, bet ir vertina moralinius klausimo aspektus. „ Atsakingai nusprendėme, kad ilgus metus sąžiningai miškų, krašto apsaugos ar kituose sektoriuose tarnavę mūsų valstybei žmonės, dažnai dėl valstybės aukoję savo sveikatą ar net gyvybes dėl formalaus abejingumo nebus išmesti į gatvę“,- akcentuoja parlamentarė.

Daugiau: http://miskininkas.eu/buvusius-tarnybinius-butus-ilgameciai-nuomininkai-gales-issipirkti-uz-pradine-kaina%EF%BB%BF-2/