LMPF | Vėl nepasitikima tik ką interpeliaciją atlaikiusiu aplinkos ministru
16632
post-template-default,single,single-post,postid-16632,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vėl nepasitikima tik ką interpeliaciją atlaikiusiu aplinkos ministru

Vėl nepasitikima tik ką interpeliaciją atlaikiusiu aplinkos ministru

Aplinkos ministras Kęstutis Navickas nevertas likti savo pareigose, nes situacija jo prižiūrimoje miškų ir medienos srityje tampa nekontroliuojama.

Taip mano opoziciniai socialdemokratai, raginantys premjerą Saulių Skvernelį ir prezidentę Dalią Grybauskaitę spręsti klausimą dėl šio ministro atstatydinimo. Jeigu per artimiausią laikotarpį p. Navickas išliks pareigose, neatmetama kelti jam pakartotinę interpeliaciją, nors tokią procedūrą jis jau sėkmingai praėjo birželį.

Pirmadienį spaudos konferencijoje Juozas Olekas, Seimo Socialdemokratų partijos frakcijos seniūnas, tikino, kad „daug klausimų kyla ministrui dėl didinamų miškų kirtimų, brangstančio kietojo kuro, neefektyviai vykdomos miškų reformos“.

„Vyriausybei ir premjerui keliame klausimus dėl smarkiai brangstančių malkų ir biokuro, kas prasidėjus šildymo sezonui taps dar vienu finansiniu smūgiu gyventojams. Taip pat – Vyriausybės palaimintas miškų kirtimų didinimas, kuriam, pasak apklausų, visiškai nepritaria visuomenė. Manome, kad čia atsakingas ir aplinkos ministras, ir naujai sukurta Valstybinė miškų urėdija“, – kalbėjo p. Olekas.

Plačiau: https://www.vz.lt/verslo-aplinka/2018/08/20/vel-nepasitikima-tik-ka-interpeliacija-atlaikiusiu-aplinkos-ministru#ixzz5Ojgsd5FS