LMPF | Valstybinių miškų urėdija bendradarbiaus su STT Naujienos
16606
post-template-default,single,single-post,postid-16606,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Valstybinių miškų urėdija bendradarbiaus su STT Naujienos

Valstybinių miškų urėdija bendradarbiaus su STT Naujienos

Valstybės įmonė Valstybinių miškų urėdija pasirašė bendradarbiavimo susitarimą su Specialiųjų tyrimų tarnyba, kurio pagrindu aktyviau keisis informacija ir glaudžiau bendradarbiaus kovojant su galimais korupcijos atvejais valstybinių miškų ūkyje.
„Skaidrumas – svarbiausias Valstybinių miškų urėdijos veiklos principas ir neatsiejama kasdienės veiklos dalis. Su Specialiųjų tyrimų tarnyba jau turime bendradarbiavimo patirties, o pasirašytas susitarimas, tikimės, leis mūsų veiklą padaryti dar skaidresnę. Siekiame įdiegti aukščiausius skaidrumo standartus atitinkančią valstybinių miškų valdymo sistemą, kurioje neliktų vietos korupcijos apraiškoms“, – sako Valstybinių miškų urėdijos direktorius Marius Pulkauninkas.
„Palaikome Valstybinės miškų urėdijos siekį bendradarbiauti korupcijos prevencijos srityje ir suvaldyti galimas korupcijos rizikas. Strateginę reikšmę nacionaliniam saugumui turinčios valstybės įmonės tikslas vadovautis aukščiausiais skaidrumo standartais yra sveikintinas“, – sako Specialiųjų tyrimų tarnybos direktorius Žydrūnas Bartkus.
Pagal š. m. rugpjūčio 1-ąją pasirašytą susitarimą Valstybinių miškų urėdija ir Specialiųjų tyrimų tarnyba sutaria glaudžiau bendradarbiauti ne tik kovojant su užfiksuotais korupcijos atvejais, bet ir  identifikuojant rizikos faktorius, rengiant korupcijos prevencijos priemones, sistemingai keistis aktualia informacija.

Daugiau: http://www.vivmu.lt/lt/valstybiniu-misku-uredija-bendradarbiaus-su-stt/