LMPF | Valstybinių Miškų Urėdijos Padalinių Vadovų Atlygis
16426
post-template-default,single,single-post,postid-16426,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Valstybinių Miškų Urėdijos Padalinių Vadovų Atlygis

Valstybinių Miškų Urėdijos Padalinių Vadovų Atlygis

Informacija apie Valstybės įmonės Valstybinių miškų urėdijos administracijos vadovų, regioninių padalinių vadovų ir girininkų vidutinius atlyginimus per 2018 metų pirmąjį ketvirtį.

Pareigybė Pareigybių
skaičius
2018 m. I ketv.
vidutinis mėnesio
atlyginimas eurais,
iki mokesčių
Valstybinių miškų urėdijos direktorius 1 6 031
Valstybinių miškų urėdijos direktoriaus pavaduotojai 4 4 058
Valstybinių miškų urėdijos regioninių padalinių vadovai 42 1 799
Valstybinių miškų urėdijos girininkai 337 1 113

„Miškų urėdijų reformos esminis tikslas – kad Valstybinių miškų urėdija taptų šiuolaikiška, skaidriai valdoma ir efektyviai veikiančia įmone, o kiekvieno žmogaus darbas – tinkamai įvertintas ir atlygintas. Mūsų siekis – kiekvienam darbuotojui mokėti jo darbo rezultatus atitinkantį konkurencingą rinkos atlyginimą, “ – sakė Marius Pulkauninkas, VĮ Valstybinių miškų urėdijos direktorius.
Vienas prioritetinių uždavinių įgyvendinant VĮ Valstybinės miškų urėdijos reformą yra suvienodinti darbuotojų atlygio sistemas, įdiegiant atitinkamus visų darbuotojų, specialistų ir vadovų bazinio atlyginimo lygius ir aiškiais principais grindžiamą kintamo atlygio dalies įvertinimo ir apskaičiavimo sistemą. Įvertinus šiuo metu galiojančias sistemas ir atsižvelgus į geriausią Europos šalių valstybinių miškų sektoriuje taikomą praktiką, parengti siūlymai bus pristatyti ir diskutuojami su Valstybinių miškų urėdijos darbuotojais bei profesinių sąjungų atstovais.

Vilija Railaitė, tel. 8 687 24944, el. p. vilija.railaite  vivmu.lt