LMPF | Švęskime Tarptautinę darbo dieną drauge!
16412
post-template-default,single,single-post,postid-16412,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Švęskime Tarptautinę darbo dieną drauge!

Švęskime Tarptautinę darbo dieną drauge!

Gegužės 1 d., antradienį, 12 val. profesinės sąjungos kviečia švęsti Tarptautinę darbo dieną. Renginys vyks Vinco Kudirkos aikštėje, Vilniuje.

Triukšmingai, bet linksmai, solidarizuodamiesi su Europos profesinių sąjungų konfederacijos iniciatyva „Europai reikia atlyginimo didinimo“ (angl. „Europe needs a pay rise“), priminsime, kad darbuotojams laikas kelti darbo užmokestį.

Pažadame, kad ne tik sužinosite daug įdomių dalykų apie profesinių sąjungų istoriją ir jų vietą šiandieniniame pasaulyje, bet ir smagiai praleisite laiką su puikiais atlikėjais.

Per Tarptautinės darbo dienos minėjimą pakviesime pasiklausyti dviejų diskusijų. Pirmojoje kalbėsimės apie profesinių sąjungų vietą pilietinėje visuomenėje, o antrojoje svarstysime apie tai, kaip piliečių iniciatyvos keičia Europą. Juk tai, kaip gyvensime, priklauso nuo kiekvieno iš mūsų.

Džiaugiamės, kad Gegužės 1-ąją mums pagelbės puikūs jauni atlikėjai. Renginio svečius pasveikins koją į taktą mušti kviečianti „Justin 3” pop/rock grupės muzika, vėliau savo gražiu balsu žavės Valda Ridikaitė, o renginį užbaigs Deividas Valma.

Vienas iš gražiausių šventės akcentų – balionų paleidimas į dangų. Ar gaunate tokį atlyginimą, kokio esate vertas? Sugalvok norą, kiek norėtum uždirbti, ir paleisk į dangų. Sako, išsipildo.

Jei norėsite sužinoti daugiau apie profesinių sąjungų istoriją, veiklą ir dabartines iniciatyvas, galėsite prieš renginį ir jo metu apsilankyti prie scenos veikiančiose palapinėse ir pabendrauti su įvairioms šakoms atstovaujančiais profsąjungiečiais. Žinoma, čia netrūks įdomių pramogų, tad būtinai apsilankykite!

Nepamiršome ir mažųjų renginių dalyvių: jiems bus paruošta draugiška vaikų erdvė, kur jų lauks piešimas, įvairūs žaidimai ir kiti smagūs dalykai. Jei išalksite – irgi ne bėda. Visus draugus vaišinsime kareiviška koše, arbata ir kava!

Negalite atkeliauti į Vilnių? Ne bėda – panašūs renginiai vyks Klaipėdoje, Utenoje, Marijampolėje, Telšiuose, Mažeikiuose ir Radviliškyje.

Daugiau naujienų galite rasti pasekę „Facebook“ nuorodą: https://www.facebook.com/events/188412555110096/