LMPF | Miško darbų rangovai rinkosi į metinį asociacijos susitinkimą Girionyse
16399
post-template-default,single,single-post,postid-16399,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Miško darbų rangovai rinkosi į metinį asociacijos susitinkimą Girionyse

Miško darbų rangovai rinkosi į metinį asociacijos susitinkimą Girionyse

2018-04-12 Girionyse įvyko Miško darbų rangovų asociacijos ataskaitinis susirinkimas. Susirinkime dalyvavo 21 įmonės-asociacijos narės-atstovai, ir atstovai 12 įmonių, kurios nėra asociacijos nariai ir dalyvavo svečių teisėmis.
KMAIK direktorius Vaidotas Lygis trumpai pristatė kolegijos studijų kryptis.
VĮ VMU Medienos ruošos skyriaus vedėjas Vigantas Kraujalis pristatė naują įmonę ir miško ruošos suvestinius rodiklius. Rangovus papiktino VMU sprendimas pirkti miško kirtimo ir traukimo mechanizmus, kai rangovams trūksta darbų apimčių. Pranešėjas pažymėjo, kad urėdijų technikos naudojimo savikainą sudėtinga analizuoti dėl naudotų skirtingų metodikų. Todėl urėdijos savikainos lyginimas su rangovų darbų kainomis nėra tikslus. Juo labiau kad nėra informacijos kokiomis sąlygomis darbai vykdyti.
MDRA pirminikas Vidmantas Jusas pristatė veiklos ir finansinę ataskaitas, kurioms susirinkimas pritarė.
Pirmininkas Vidmantas Jusas pateikė susirinkimo Rezoliucijos projektą. Po pakeitimų ir papildymų visi susirinkusieji, asociacijos nariai ir svečiai, pritarė pataisytam Rezoliucijos projektui ir pavedė Vidmantui Jusaui po redagavimo ją įteikti nurodytiems asmenims.

MDRA informacija