LMPF | VMU vyriausiasis patarėjas: paskelbta regioninių padalinių viršininkų atranka
16293
post-template-default,single,single-post,postid-16293,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

VMU vyriausiasis patarėjas: paskelbta regioninių padalinių viršininkų atranka

VMU vyriausiasis patarėjas: paskelbta regioninių padalinių viršininkų atranka

VMU: medienos patiekiame tiek, kiek reikia

Valstybinės miškų urėdijos (VMU) padaliniai iš viso šiemet planuoja pagaminti ir parduoti apie 3,635 mln. kubinių metrų medienos. Nepaisant urėdijų reformos ir metų pradžioje kirtimams vyravusių  nepalankių orų, nuo sausio antrosios pusės trikdžių sumažėjo – medienos ruoša vyksta pagal planą, o kai kurie padaliniai įsipareigojimus net viršija. Iš viso per sausį-vasarį pagaminta apie 600 tūkst. kub. metrų žaliavinės medienos.

…„Savaime suprantama, kad prie to bus prieinama palaipsniui, mažinant darbuotojų skaičių girininkijose bei juos atitinkamai ruošiant medienos ruošos ir prekybos meistrais ar kitais specialistais. Šiam procesui gero pusmečio gali būti maža. Jau paskelbta regioninių padalinių viršininkų atranka, tikiuosi, padalinių viršininkai šį procesą paspartins“,– teigia VMU direktoriaus vyriausiasis patarėjas dr. Rimantas Prūsaitis. ….

Skaityti: http://miskininkas.eu/vmu-medienos-patiekiame-tiek-kiek-reikia/