LMPF | LMPF Tarybos posėdis
16122
post-template-default,single,single-post,postid-16122,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

LMPF Tarybos posėdis

LMPF Tarybos posėdis

Š. m. kovo 3 d. Vilniuje, LMPF būstinėje įvyko išplėstinis Federacijos tarybos posėdis. Jame LMPF pirmininkė Inga Ruginienė informavo Tarybos narius bei miškų urėdijų profesinių sąjungų pirmininkus apie pastarojo meto Federacijos valdybos bei pirmininkės veiklą, reaguojant  į  kylančius iššūkius, susijusius su Aplinkos ministerijos ruošiama valstybinių miškų valdymo reforma. Pagrindinis Federacijos uždavinys – padaryti viską, kad reformos eigoje būtų  išsaugota kuo daugiau darbo vietų, o reformos pasekmės darbuotojams būtų mažiausiai skausmingos. Posėdyje taip pat išklausyta federacijos finansinė ataskaita už 2016 metus bei patvirtinta  2017 m. finansų sąmata.

Tarybos nariai daug diskutavo apie galimus LMPF veiksmus, kurie priklausys nuo besiklostančios situacijos, susijusios su Miškų įstatymo pataisų priėmimu LR Seime bei galimų konsultacijų su Aplinkos ministerijos pareigūnais pradžios ir eigos. Viena iš priemonių – nutarta sukurti situacijos valdymo fondą  iš profesinių sąjungų – Federacijos narių tikslinių įnašų.

Taryba į Federaciją priėmė naują narę – Anykščių miškų urėdijos profesinę sąjungą. Konstatuota, kad daugėja narių kitose miškų urėdijų profesinėse sąjungose.

LMPF info