LMPF | Valstybinei miškų tarnybai vadovaus Saulius Cironka
18781
post-template-default,single,single-post,postid-18781,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Valstybinei miškų tarnybai vadovaus Saulius Cironka

Valstybinei miškų tarnybai vadovaus Saulius Cironka

Penktadienį Valstybinės miškų tarnybos direktoriaus pareigas pradeda eiti verslo ir vadybos specialistas, inžinierius mechanikas Saulius Cironka.

Pasak aplinkos ministro Simono Gentvilo, augančio miškų vaidmens klimato ir biologinės įvairovės krizių, taip pat ir energetikos bei bioekonomikos iššūkių akivaizdoje matome, kad miškų valdymui reikia pokyčių.

„Tikiuosi, kad naujasis vadovas taps lyderiu, kuris įkvėps Valstybinės miškų tarnybos komandą įgyvendinti išsikeltus tikslus. Tai pagrindinė miškų politikos įgyvendinimą užtikrinanti ir informaciją apie miškus valdanti institucija, nuo kurios sprendimų labai priklauso konkreti veikla šalies miškuose.  Jos uždavinys ne tik reguliuoti miškų ūkio veiklą, bet ir kaupti tokią informaciją apie miškus, kuri padėtų specialistams bei visuomenei įtikinamai ir pagrįstai atsakyti į kylančius klausimus“, – pažymi aplinkos ministras Simonas Gentvilas.

Daugiau: https://am.lrv.lt/lt/naujienos/valstybinei-misku-tarnybai-vadovaus-saulius-cironka-1