LMPF | LMPF TARYBOS POSĖDIS
18550
post-template-default,single,single-post,postid-18550,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

LMPF TARYBOS POSĖDIS

LMPF TARYBOS POSĖDIS

Kovo 9 d. nuotoliniu būdu įvyko LMPF Tarybos posėdis. Jame buvo išklausytos ir patvirtintos LMPF 2021 m. veiklos ir finansinės ataskaitos, patvirtinta  finansinė sąmata 2022 metams bei finansų kontrolės grupės informacija apie patikrinimo rezultatus. LMPF veiklos organizatorius Algis Vaitkevičius informavo apie Nacionalinio miškų susitarimo proceso eigą bei pasiektus susitarimus ir profesinių sąjungų narystės plėtros galimybes. Posėdyje taip pat aptarti paramos Ukrainos profesinėms sąjungoms galimybės, kiti klausimai.

Prie posėdžio prisijungęs Aplinkos ministras Simonas Gentvilas atsakė į tarybos narių klausimus VMU pertvarkymo iš VĮ į AB,  girininkijų veiklos optimizavimo, darbo užmokesčio, Nacionalinio miškų susitarimo socialiniais klausimais praktinio įgyvendinimo ir kitomis temomis. SVARBU: į iškeltą problemą, kad vis dar   nepatvirtinta VMU valdyba gali būti kliūtis nuo balandžio 1 d. didinti, kaip žadėta, VMU darbuotojams darbo užmokestį, ministras pažadėjo artimiausiu laiku patvirtinti kad ir nepilnos sudėties valdybą, taip nesutrukdant darbo užmokesčio didinimo procesui.

Baigdamas susitikimą, ministras pažadėjo ir toliau dalyvauti profesinių sąjungų renginiuose, jeigu tik bus kviečiamas.

 

LMPF informacija