LMPF | MIŠKININKŲ SĄJUNGOS PREZIDIUME – IR LMPF ATSTOVAI
18536
post-template-default,single,single-post,postid-18536,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

MIŠKININKŲ SĄJUNGOS PREZIDIUME – IR LMPF ATSTOVAI

MIŠKININKŲ SĄJUNGOS PREZIDIUME – IR LMPF ATSTOVAI

Vasario 26 d. įvyko XVII Lietuvos miškininkų sąjungos suvažiavimas.  Be kitų darbotvarkėje numatytų klausimų, suvažiavimas priėmė rezoliuciją, kuria kreipiasi į LR Vyriausybę ir Aplinkos ministeriją dėl viešumo ir skaidrumo bendraujant su miškininkų visuomene planuojant VĮ Valstybinių miškų urėdijos reorganizaciją į akcinę bendrovę. Taip pat nuspręsta kreiptis į Ukrainos miškininkus dėl pagalbos suteikimo jiems ir jų šeimų nariams bei kreiptis į Rusijos ir Baltarusijos miškininkus su prašymu neremti šių šalių agresyvios politikos.

Lietuvos miškininkų sąjungos suvažiavimo metu išrinktas naujas šios organizacijos prezidentas – Aidas Pivoriūnas ir 14 prezidiumo narių. Tarp jų išrinkti ir 4 Lietuvos miško ir miško pramonės darbuotojų profesinių sąjungų federacijai priklausančių profesinių sąjungų atstovai: Algis Vaitkevičius, Gražina Banienė, Saulius Adomavičius, Kęstutis Markevičius.

 

LMPF informacija