LMPF | „Šilutės baldams“ jau daugiau nei 130 metų
18339
post-template-default,single,single-post,postid-18339,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

„Šilutės baldams“ jau daugiau nei 130 metų

„Šilutės baldams“ jau daugiau nei 130 metų

 

<…..Pasak įmonės direktoriaus, įmonės stabilumas ir sėkmė pirmiausia priklauso nuo darbuotojų: „Mes visi savo geru darbu, pasiūlymais padedame įmonei keistis ir tobulėti. Dirbant didėja mūsų profesionalumas ir kompetencija. Dėl to produkcijos kokybė gerėja, o efektyvumas auga. Ačiū visiems įmonės draugams, o labiausiai – darbuotojams, už buvimą kartu“.

Saugumo garantijos darbuotojams – naujoje kolektyvinėje sutartyje

Simboliška, kad rugsėjį minimas ne tik įmonės gimtadienis, tačiau ir tęsiamos kitos geros tradicijos. Rugsėjo 30 dieną pasirašyta naujoji kolektyvinė sutartis, kuria „Šilutės baldai“ ir Šilutės baldų profesinė sąjunga, atstovaujanti darbuotojų interesus, pasiekė ilgalaikio kolektyvinio susitarimo dėl darbuotojų ir darbdavio darnių ir subalansuotų santykių. Nauja sutartimi įtvirtintos papildomos darbuotojų darbo, profesinės, socialinės ir ekonominės sąlygos ir garantijos, darbuotojams taikomos papildomos naudos, kurių nenumato įstatymai ir kurios neprieštarauja įstatymų numatytoms darbuotojų teisėms.

Šilutės baldų profesinės sąjungos pirmininkė Irena Keliauskienė džiaugiasi, kad dėl numatytų naudų darbuotojų socialinės sąlygos gerės: „Naujojoje kolektyvinėje sutartyje numatytos socialinės išmokos, pavyzdžiui šeimoje gimus vaikui, jo jubiliejinės sukakties proga ar įgijus tam tikrą darbo stažą, artimojo mirties atveju – nuo šiol bus svaresnės ir labiau jaučiamos darbuotojo kišenėje“.

Neišnyko ir tradiciškai egzistavusios, tačiau anksčiau nereglamentuotos naudos. Nemokamas atokesnėse vietose gyvenančių darbuotojų atvežimas į darbą, dalinai kompensuojamas darbuotojų maitinimas, pirmoji pagalba, o pagal poreikį – ir fizioterapijos ir masažo paslaugos bendrovės medicinos punkte, galimybė įsigyti bendrovėje gaminamos produkcijos gamintojo kainomis, proginės dovanos ir renginiai, skatinimas pasiekus gerus darbo rezultatus ir už asmenines iniciatyvas nuo šiol bus įtvirtintos šioje sutartyje.

Daugaiu: https://www.silutesnaujienos.lt/lt/silutes-baldams-jau-daugiau-nei-130-metu/