LMPF | Nacionalinio susitarimo dėl miškų proceso vizijos etapą užbaigs visų sektorinių grupių forumas
18309
post-template-default,single,single-post,postid-18309,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Nacionalinio susitarimo dėl miškų proceso vizijos etapą užbaigs visų sektorinių grupių forumas

Nacionalinio susitarimo dėl miškų proceso vizijos etapą užbaigs visų sektorinių grupių forumas

Nacionalinio susitarimo dėl miškų proceso vizijos kūrimo etapui apibendrinti bus skirtas baigiamasis visų sektorinių grupių forumas. Jis kviečiamas rugsėjo 29 d. 9 val. Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegijoje Girionyse (Kauno r.). Planuojama, kad forume dalyvaus apie 120 žmonių.

Iš pradžių sektorinių grupių deleguoti atstovai pristatys savo grupės siūlomą viziją, o po to, susibūrę į mišrias grupes, šias vizijas apjungs į vieną bendrą viziją, kuri taps Nacionalinio susitarimo dėl miškų dokumento dalimi.

Miškų proceso vizijai kurti buvo sudaryta, atsižvelgus į skirtingus proceso dalyvių interesus, ateities poreikius ir lūkesčius, 17 sektorinių grupių: Valstybės miškų politikos, Klimato kaitos, Bendruomenių, Privačių miškų savininkų, Valstybinių miškų valdytojų ir kt.

Daugiau: https://am.lrv.lt/lt/naujienos/nacionalinio-susitarimo-del-misku-proceso-vizijos-etapa-uzbaigs-visu-sektoriniu-grupiu-forumas