LMPF | LMPF TARYBOS POSĖDIS
18018
post-template-default,single,single-post,postid-18018,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

LMPF TARYBOS POSĖDIS

LMPF TARYBOS POSĖDIS

Kovo 5 d. nuotoliniu būdu įvyko LMPF Tarybos posėdis. Prie posėdžio buvo prisijungę 27 Tarybos nariai iš 33. Posėdyje taip pat dalyvavo LMPF Finansų kontrolės grupės vadovas Renatas Budrys, LMPF buhalterė Rūta Butavičienė, LMPF organizatorius Algis Vaitkevičius. Posėdyje informaciją apie Federacijos veiklą 2020 metais pateikė LMPF pirmininkė Diana Raitelaitienė. Be narystės plėtros, narių informavimo, konsultavimo, švietimo, darbuotojų atstovavimo, viešųjų ryšių, renginių organizavimo, bendradarbiavimo su užsienio partneriais, daugiausia teko koncentruotis į Valstybinių miškų urėdijoje veikiančių profesinių sąjungų jungtinės atstovybės veiklą.

LMPF buhalterė R. Butavičienė Tarybos nariams pristatė finansinės veiklos ataskaitą už 2020 metus. LMPF Finansų kontrolės grupės pranešimą pateikė jos pirmininkas R. Budrys. Posėdyje buvo patvirtinta LMPF finansinės veiklos planas 2021 metams. LMPF organizatorius A. Vaitkevičius aptarė profesinių sąjungų steigimo galimybes kai kuriose įstaigose bei naujų narių pritraukimo galimybes į jau veikiančias profesines sąjungas. Tarybos nariai patenkino naujai įsikūrusios  Šakių miško darbuotojų profesinės sąjungos prašymą ir jai vieniems metams 50 proc. sumažino  mokestį Federacijai. Posėdyje taip pat tartasi dėl akcijos, skatinančios gyventojus  profesines sąjungas paremti 0,6 proc.  sumokėto gyventojų pajamų mokesčio, pravedimo.

Prie posėdžio prisijungusi VMU Personalo skyrius vadovė Izolda Baltutė pateikė informaciją apie  VMU darbuotojų įsitraukimo į įmonės veiklą tyrimo rezultatus. Gauti apklausos rezultatai vertinti įvairiais pjūviais. Kaip ir reikėjo tikėtis, darbuotojų įsitraukimas yra tikrai neblogas, o labiausiai didžioji dalis darbuotojų yra nusivylę gaunamu darbo užmokesčiu. I. Baltutė atsakė į  tyrimo tematika pateiktus klausimus.

LMPF informacija