LMPF | Atomazga iš darbo „savo noru“ išeiti atsisakiusios „Lidl“ darbuotojos istorijoje – iškovojo nemenką išmoką
17902
post-template-default,single,single-post,postid-17902,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Atomazga iš darbo „savo noru“ išeiti atsisakiusios „Lidl“ darbuotojos istorijoje – iškovojo nemenką išmoką

Atomazga iš darbo „savo noru“ išeiti atsisakiusios „Lidl“ darbuotojos istorijoje – iškovojo nemenką išmoką

Buvusi įmonės „Lidl Lietuva“ prekių užsakymo specialistė Virginija Gasparienė pasakoja, kad po to, kai atsisakė darbo santykius nutraukti savo iniciatyva, buvo atleista darbdavio valia ir gavo 6 vidutinių mėnesinių darbo užmokesčių dydžio išeitinę išmoką.
Apie V. Gasparienę „Delfi“ rašė rugpjūčio 31 dieną. Tuomet Kaune gyvenanti moteris pasakojo, kad darbovietėje sulaukė spaudimo. „Pateiktas iš anksto atspausdintas ir vadovo pasirašytas lapas“, – sakė ji. Prekybos tinklo atstovė ryšiams su visuomene Lina Skersytė aiškino, kad darbuotoja prašymą išeiti iš darbo pateikė po jai išsakytų pastabų dėl darbo laiko apskaitos. „Bendrovė šiai darbuotojai turėjo pastabų dėl netinkamos darbo laiko apskaitos ir susitikimo metu šias pastabas išsakė“, – sakė ji.
Netrukus po to, patarus advokatams, V. Gasparienė, prašymą atsiėmė ir kreipėsi į Valstybinę darbo inspekciją. Gruodžio pabaigoje „Delfi“ pašnekovė papasakojo, kaip ši istorija baigėsi. Išėjo į naudą „Po ilgų abejonių ir nenoro man prisiminti nemalonią situaciją, kai buvau priversta tariamai savo noru išeiti iš „Lidl“ darbovietės, norėčiau paviešinti šios situacijos baigtį“, – laišką redakcijai pradėjo V. Gasparienė.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/verslas/verslas/atomazga-is-darbo-savo-noru-iseiti-atsisakiusios-lidl-darbuotojos-istorijoje-iskovojo-nemenka-ismoka.d?id=86101459#cxrecs_s