LMPF | Valstybinių miškų urėdijos parke gausėja „Komatsu“ mašinų
17677
post-template-default,single,single-post,postid-17677,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Valstybinių miškų urėdijos parke gausėja „Komatsu“ mašinų

Valstybinių miškų urėdijos parke gausėja „Komatsu“ mašinų

Viešųjų pirkimų konkurso laimėtoja UAB „DOJUS agro“ Valstybinių miškų urėdijai (VMU) iki rugsėjo vidurio pristatys 15 vienetų „Komatsu“ prekės ženklo miško technikos: 7 medkirtes ir 8 medvežes. Miško ruošos technika įmonėje paskutinį kartą buvo atnaujinta prieš ketverius metus – tuomet buvo nupirktos 2 medkirtės ir 2 medvežės.

Šiuo metu VMU jau yra pasiekusios dvi medkirtės. Dalį technikos įmonė gaus anksčiau konkurso sąlygose numatyto termino. Iki to laiko visi miško ruošos operatoriai bus apmokyti dirbti naująja technika, kad ji būtų naudojama efektyviai ir našiai. Operatoriams organizuojami specialūs teoriniai ir praktiniai (su simuliatoriumi) mokymai įmonės prekybos ir aptarnavimo centruose ir miškuose – su realia technika.

„Technikos operatorių mokymus darome visiems technikos pirkėjams, nes tai, mūsų nuomone, klientams teikia didelę naudą“, – sakė DOJUS įmonių grupės generalinis direktorius Donatas Dailidė.

Viso konkurso vertė – beveik 7,2 mln. EUR, šią sumą sudaro ne tik technikos kaina, bet ir jos techninis aptarnavimas, ši paslauga VMU bus tiekiama 5 metus. „Pergalę konkurse lėmė kvalifikacinių reikalavimų atitikimas: galimybė užtikrinti kokybišką ir tinkamą technikos aptarnavimą ir geriausia pasiūlyta kaina“, – teigė D. Dailidė.

„Su nauja ir modernia technika galėsime užtikrini dar geresnę medienos ruošos ir prekybos procesų kokybę bei efektyviau planuoti medienos ruošos darbus. Šiais metais Valstybinių miškų urėdijoje išties vyko daug pokyčių ir atsinaujinimo – įsigijome naują medienos ruošos techniką, priešgaisrinės saugos automobilius, įsigijome naujus automobilius, skirtus medienos meistrams, darbuotojai taip pat gaus naujus ir kokybiškus darbo drabužius – tai investicijos į mūsų darbuotojų darbo sąlygų gerinimą ir efektyvesnį, sklandesnį bei saugesnį darbą“, – sakė VMU vadovas Valdas Kaubrė.

Plačiau: https://www.vz.lt/pramone/2020/07/08/valstybines-misku-uredijos-parke-gauseja-komatsu-masinu#ixzz6RbL0QTCZ