LMPF | Motyvacija: su darbuotojais verčiau pavakarieniauti nei karstytis medžiais
17407
post-template-default,single,single-post,postid-17407,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Motyvacija: su darbuotojais verčiau pavakarieniauti nei karstytis medžiais

Motyvacija: su darbuotojais verčiau pavakarieniauti nei karstytis medžiais

Stiprinti komandą svarbu net smulkioje įmonėje, tačiau ne visada vadovo iniciatyva duoda norimų rezultatų. Jei įmonėje jaučiasi nervinga atmosfera ir tereikia vieno žodžio, kad tarp kolegų įsipliekstų konfliktas, o darbuotojai į darbą jau kuris laikas vaikšto ištįsusiais veidais, vadovui tai signalas, kad reikia kažką daryti. Ir štai šiam kyla mintis, kad niekas geriau nesustiprins komandos, kaip kad kartu visiems nuvažiuoti į nuotykių parką ir pasikarstyti medžiais.

Bet ta mintis gera atrodo tik pačiam vadovui – po tokios išvykos darbuotojai bendrystės dvasia taip ir lieka neapsikrėtę, rašo portalas WiWo.de.

Aukščio baimė

Aktyvus laisvalaikis ir fizinės užduotys iš principo nėra blogai, tačiau tik tuomet, kai žmonės tai mėgsta. Paskelbus, kad kolektyvas keliaus į nuotykių parką, įprastai tokia perspektyva susižavi tik trečdalis komandos. Kiti tokią motyvaciją laiko nereikalinga, o likęs trečdalis ieško priežasčių, kad galėtų nedalyvauti numatytoje atrakcijoje.

Plačiau: https://www.vz.lt/smulkusis-verslas/2020/02/29/motyvacija-su-darbuotojais-verciaupavakarieniauti-nei-karstytis-medziais#ixzz6FVnoiFCM