LMPF | VSD jau vykdo prevencinius pokalbius: įspėjo turkus ginančią profsąjungą dėl Rusijos dėmesio
17357
post-template-default,single,single-post,postid-17357,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

VSD jau vykdo prevencinius pokalbius: įspėjo turkus ginančią profsąjungą dėl Rusijos dėmesio

VSD jau vykdo prevencinius pokalbius: įspėjo turkus ginančią profsąjungą dėl Rusijos dėmesio

Valstybės saugumo departamentas (VSD) įspėjo Kaune stadioną stačiusiems ir atlyginimų negaunantiems turkams atstovaujančią Gegužės 1-osios profesinę sąjungą dėl Rusijos žiniasklaidos dėmesio šiai temai ir galimų provokacijų.

Gegužės 1-osios profesinės sąjungos atstovas Jurgis Valiukevičius BNS patvirtino praėjusią savaitę susitikęs prevenciniam pokalbiui su VSD atstovu Kaune.

reklama
 „Jie buvo susisiekę įspėti dėl to, kad apie šią temą rašo Rusijos žiniasklaida. Mes apie tai nieko nežinojome. Buvo tiesiog įspėta, kad rašo, ir jei kažkas įtartini susisieks, pranešti. Daugiau nieko“, – BNS sakė J. Valiukevičius.

Jis tvirtino, jog žvalgyba su juo susisiekė telefonu ir pasiūlė susitikti Kaune. J. Valiukevičius sako su VSD pareigūnu bendravęs apie pusvalandį ir daugiau įspėjimų ar rekomendacijų negavęs.

Daugiau: https://www.alfa.lt/straipsnis/50410091/vsd-jau-vykdo-prevencinius-pokalbius-ispejo-turkus-ginancia-profsajunga-del-rusijos-demesio