LMPF | Aplinkos ministerijos tuštėjimo metas: traukiasi viceministras Norbutas
16934
post-template-default,single,single-post,postid-16934,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Aplinkos ministerijos tuštėjimo metas: traukiasi viceministras Norbutas

Aplinkos ministerijos tuštėjimo metas: traukiasi viceministras Norbutas

Aplinkos ministerijoje, kurioje iki šiol nėra nuolatinio ministro ir vieno viceministro – nauji pokyčiai. Iš darbo traukiasi ir viceministras Martynas Norbutas.

M. Norbutas iki tapdamas aplinkos viceministru buvo europarlamentaro Broniaus Ropės padėjėjas ir dirbo Briuselyje. 2016 metais jis su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga dalyvavo Seimo rinkimuose, tačiau nesėkmingai.

Kad M. Norbutas traukiasi iš pareigų, trečiadienį DELFI patvirtino laikinai Aplinkos ministerijai vadovaujančio energetikos ministro Žygimanto Vaičiūno atstovė spaudai Aurelija Vernickaitė. Anot jos, miškų ir saugomų teritorijų sritį kuravęs viceministras pats nusprendė pasitraukti ir ministrui jau įteikė prašymą palikti pareigas. „Iki balandžio 1 d. Norbutas eis viceministro pareigas. Viceministras įteikė prašymą palikti pareigas”, – teigė A. Vernickaitė. Paklausus, ar nesutriks ministerijos darbas likus tik vienai viceministrei, ji teigė, kad jau netrukus turėtų pradėti dirbti naujas viceministras. Tačiau kol kas ji nesutinka atskleisti, kas jis toks.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lithuania/aplinkos-ministerijos-tustejimo-metas-traukiasi-viceministras-norbutas.d?id=80730907