LMPF | Premjeras prezidentei pateikė K. Mažeikos kandidatūrą į aplinkos ministrus
16932
post-template-default,single,single-post,postid-16932,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Premjeras prezidentei pateikė K. Mažeikos kandidatūrą į aplinkos ministrus

Premjeras prezidentei pateikė K. Mažeikos kandidatūrą į aplinkos ministrus

Premjeras Saulius Skvernelis antradienį išsiuntė prezidentei Daliai Grybauskaitei teikimą Kęstutį Mažeiką, Seimo Aplinkos apsaugos komiteto pirmininką „valstietį“, skirti aplinkos ministru.

„Teikimas prezidentei išsiųstas“, – antradienį BNS informavo Tomas Beržinskas, premjero patarėjas.

 Vyriausybės vadovas savo ruožtu LRT radijui teigė, kad K. Mažeika būtų iš karto pasirengęs dirbti ministerijoje, nes yra susipažinęs su sektoriaus problemomis.

„Puikiai suprantame, kad šiai Vyriausybei veikimo laikas yra numatytas iki prezidento rinkimų, išrinkus prezidentą Vyriausybė turės gauti naujus įgaliojimus veikimui, todėl nėra nė pusės dienos aiškintis, kokie yra ministerijai kylantys iššūkiai, o Aplinkos komiteto pirmininkas betarpiškai yra įvykių sūkuryje“, – teigė p. Skvernelis.

Su prezidente sako nederinęs

Premjeras sako su p. Grybauskaite iš anksto nederinęs p. Mažeikos kandidatūros į aplinkos ministrus.

„Ne, šiuo atveju mes elgėmės taip, kaip numato tik įstatymai – mano teikimas, o prezidentės po to bus vertinimas ir sprendimas“, – žurnalistams Seime antradienį sakė ministras pirmininkas.

Plačiau: https://www.vz.lt/verslo-aplinka/2019/03/26/premjeras-prezidentei-pateike-k-mazeikos-kandidatura-i-aplinkos-ministrus#ixzz5jGqwwpRr