LMPF | Vyriausybėje kerta – skiedros į Katinus lekia: idėja čia įkurdinti urėdus pakibo ant plauko
16844
post-template-default,single,single-post,postid-16844,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Vyriausybėje kerta – skiedros į Katinus lekia: idėja čia įkurdinti urėdus pakibo ant plauko

Vyriausybėje kerta – skiedros į Katinus lekia: idėja čia įkurdinti urėdus pakibo ant plauko

Netikėti pokyčiai Aplinkos ministerijoje sujaukė miškininkų planus iki 2018-ųjų pabaigos išsirinkti savo centrinės būstinės vietą ir Panevėžio rajono Katinų kaimo rožinę svajonę suklestėti.

Jau gruodį turėjo paaiškėti, kur įsikurs visų Lietuvos urėdijų lopšys – Panevėžio ar kitame rajone.

Mokytojų streiko suerzintas Lietuvos ministras pirmininkas Saulius Skvernelis kaip su dalgiu perėjo per tris ministerijas. Skrido ne tik Švietimo ir mokslo ministerijos vadovės, bet ir kultūros bei aplinkos ministrų galvos.

Pastarojo netikėtas atstatydinimas atsiliepė ir visos šalies miškininkų planams – ore ir vėl pakibo klausimas dėl Valstybinių miškų urėdijos būstinės.

Anksčiau ne kartą akcentavusi valstybės prioritetą stiprinti regionus ir miškų urėdijos būstinės vietą mačiusi Katinuose, dabar Aplinkos ministerija žvilgsnį kreipia į Kauną.

Daugiau: https://www.alfa.lt/straipsnis/50357605/vyriausybeje-kerta-skiedros-i-katinus-lekia-ideja-cia-ikurdinti-uredus-pakibo-ant-plauko