LMPF | Smulkieji medienos ruošos rangovai nusileisti neketina
16829
post-template-default,single,single-post,postid-16829,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Smulkieji medienos ruošos rangovai nusileisti neketina

Smulkieji medienos ruošos rangovai nusileisti neketina

Parengtos 2019 metų  medienos ruošos paslaugų pirkimo sąlygos jau spėjo  įnešti nemažai sumaišties. Ypač nepatenkinti yra smulkieji rangovai, nes  jie pasijuto stumiami į užribį.  Dažnai įmonei reikalavimas sumokėti  5 proc. metinių apyvartinių lėšų dydžio garantą praktiškai yra neįkandamas. Ne vienas rangovas susidūrė su sunkumais norint elektroniniu būdu pateikti dokumentus viešųjų pirkimų konkursui, kitų netenkina įkainiai.

Seimo nario Andriaus Palionio iniciatyva sausio 4 dieną Prienuose buvo surengtas susitikimas, kurio metu ir bandyta išsakyti atsiradusias problemas, ieškoti kompromiso susidariusioje situacijoje. Į susitikimą atvyko Seimo Aplinkos apsaugos komiteto pirmininkas Kęstutis Mažeika, šio komiteto narys Kęstutis Bacvinka, Valstybinės miškų urėdijos (VMU)  direktorius Marius Pulkauninkas bei direktoriaus pavaduotojas medienos ruošai ir prekybai Valdas Kaubrė.

Daugiau: http://miskininkas.eu/%EF%BB%BFsmulkieji-medienos-ruosos-rangovai-nusileisti-neketina/