LMPF | EGLIŲ ŠAKOS – TIK UŽ ELEKTRONINIUS PINIGUS
16795
post-template-default,single,single-post,postid-16795,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

EGLIŲ ŠAKOS – TIK UŽ ELEKTRONINIUS PINIGUS

EGLIŲ ŠAKOS – TIK UŽ ELEKTRONINIUS PINIGUS

Valstybinių miškų urėdijos padaliniai ragina įsigyti kalėdinių medelių ir jų šakų, tačiau perspėja, kad už pirkinį gyventojai grynųjų pinigų miškininkams nesiūlytų – atsiskaityti galima tik mokėjimo kortelėmis. Pasirinkimo teisę atsiskaityti abiem būdais turėti norintys žmonės dėl to piktinasi ir klausia, ar grynieji pinigai jau nebegalioja Lietuvoje?

Be kortelių nenusipirksi

Miškininkai perspėja gyventojus, kad šie savavališkai nekirstų miške eglučių Kalėdoms, nes už tai gresia administracinės baudos. Jie ragina nukirstų eglių, pušų arba šių medžių šakų, dekoratyvinių eglučių vazonuose įsigyti Valstybinių miškų urėdijos padaliniuose. Čia kalėdiniai medeliai, atsižvelgiant į rūšį ir dydį, kainuoja nuo 2 iki 100 eurų. Siūloma įvairių eglių, pušų ir kėnių. Šakos kainuoja nuo 1 iki 2 eurų.

Nesvarbu, ką išsirinksi – brangesnį medelį ar eurą tekainuojančią šaką, vis tiek teks ištiesti mokėjimo kortelę. Kiek beįtikinėtų bankininkai ir politikai, kad elektroniniai pinigai – visų išganymas, daugybė žmonių mėgsta atsiskaityti grynaisiais pinigais. Ir tokią teisę jie – bent kol kas – dar turi.

Daugiau: http://valstietis.lt/naujienos/ukininku-zinios/egliu-sakos-tik-uz-elektroninius-pinigus/