LMPF | Stringa medienos ruošos darbų pirkimo konkursa
16619
post-template-default,single,single-post,postid-16619,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Stringa medienos ruošos darbų pirkimo konkursa

Stringa medienos ruošos darbų pirkimo konkursa

Nors miško darbų rangovai tikėjosi, kad po urėdijų reformos bus paprasčiau ir skaidriau sudaryti paslaugų teikimo sutartis rinkos kaina, šios viltys kol kas žlunga. Panašu, kad naujoji Valstybinių miškų urėdijos (VMU) vadovybė siekia išlaikyti baudžiavinius santykius kiek įmanoma ilgiau.

Neįvyko medienos ruošos darbų pirkimo konkursas VMU Kėdainių padalinyje. Tai reiškia, kad pirkėjai negaus virš 80 tūkst. kub. metrų medienos. Miško darbų rangovų asociacija dėkinga naujajam padalinio vadovui už pastangas sudaryti padoresnes konkurso sąlygas, tačiau kol kas nėra nurodymo iš VMU netaikyti įkainių “lubų”. Ir nors 7,5 eurų kaina už vieną kub. m plynuose kirtimuose yra didesnė nei kituose padaliniuose, tačiau įvertinant Kėdainių padalinio miškų rūšinę sudėtį ir sąlygų sunkumą tai –  per mažai.

Daugiau: http://miskininkas.eu/stringa-medienos-ruosos-darbu-pirkimo-konkursai/